Шпедиција, Царински Склад, Транспорт и Логистика

In trade

intrade.com.mk

Поддршка и Партнер на вашиот бизнис!

Нашите услуги вклучуваат

Гранично Царинење
(увоз)

во временски период од 08:00-19:00h на увозен терминал Богородица.

Гранично Царинење
(извоз)

во временски период 00-24 h на граничен премин Богородица.

Изработка на национална и меѓународна транзитна декларација на граничните премини Богородица и Стар Дојран

Застапување при реекспорт постапка

Jавен Царински Склад​

Поседување сопствен јавен царински склад.

Царинско Складирање

Изработка на комплетна документација за употреба на царинска постапка со економски ефект.

Внатрешен и Надворешен транспорт

Организација и договарање на сите видови транспорт

Организирање на збирни транспорти на стока

Договарање и организирање на ускладиштување, утовари, истовари и претовари на стока

Посредување за превоз на стока во земјата и странство

Консалтинг

Вратете го вашиот ДДВ преку нашиот ексклузивен застапник Инпет Конс.

Закажете состанок

Доколку имате некакво прашање за нашите услуги или сакате подетални информации, тука можете да не контактирате

Зошто In trade?

In Trade e долгогодишна компанија која се занимава со Шпедиција, Царински Склад, Транспорт и Логистика.

ДОВЕРБА

Tранспорт и превоз кој се карактеризира со професионален однос кон клиентите, висок квалитет на услуги, сигурност и доверба.

КВАЛИТЕТ И СИГУРНОСТ

Благодарение на квалитетната, посветената и пред сѐ чесната работа, многу брзо се истакнавме на пазарот и денеска успешно ги услужуваме клиентите низ цела Македонија, но и во странство.